THAIS ETEN

THAIS ETEN De Oosterse keuken bij u thuis!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1308 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Thais Eten. Meer weten? Ontdek meer

18 mei 2022 om 21:07 Snel bezorgd en zoals gewoonlijk heerlijke gerechten.
13 mei 2022 om 19:41 Er zat weinig smaak aan (zat geen saus bij de kip met oestersaus) Daardoor vond ik het prijzig voor wat we kregen. Ik bestel hier niet nog een keer.
9 mei 2022 om 11:25 De pad thai was heel zoet en had niet genoeg zout dus het smaakte echt super raar. Ik ben niet van plan hier nog een keer te bestellen.
1 mei 2022 om 19:38 Helaas was de bami die altijd lekker was, nu vervangen door goedkope instant noodles die aan elkaar plakten en één groot brok waren. En daar moet je dan extra voor betalen!!
23 apr 2022 om 20:51 Veel wortel in je gerecht. Smaak had sterker gemogen. Bezorging duurde te lang. Eten was wel warm.
22 apr 2022 om 23:44 Good food!
22 apr 2022 om 22:10 Keurig op afgesproken tijd bezorgd. Eten prima.
15 apr 2022 om 20:32 Eten was smakeloos,
14 apr 2022 om 19:09 De prijs is behoorlijk omhoog gegaan, de hoeveelheid en de kwaliteit van het eten is omlaag gegaan. Heb hier in het verleden behoorlijk veel besteld maar zal waarschijnlijk niet meer gebeuren
4 apr 2022 om 8:21 Om 18:45 besteld, om rond 20:00 te laten bezorgen, 20:45 was het eten er..Werd wel om 20:15 gebeld, toen was het eten al klaar. Wachtend op bezorger. dus helaas het eten vrijwel koud gekregen. Smaak was wel goed!
26 mrt 2022 om 21:22 Lekker gegeten voor een schappelijke prijs. Snelle bezorging
25 mrt 2022 om 20:24 Helaas was het eten lauw. Alle bestellingen gaan in de kofferbak waardoor het eten niet warm blijft. De van de bestelling zat er niet bij